teamwork

Uw mond en gebit vragen om een veelzijdige zorg die goed op u is afgestemd. Dat is teamwork. Van tandarts, mondhygiëniste, preventieassistente, assistente en met ons samenwerkende tandheelkundige specialisten. Samen dragen we zorg voor uw glimlach!

praktijk-newDe tandarts waakt over de gezondheid van uw mond en gebit. Door regelmatige controle en foto’s komen we problemen vroeg op het spoor. Voor restauratie van tanden en kiezen hebben we een scala van duurzame, esthetische, lichaamsvriendelijke (‘biocompatibele’) en patiëntvriendelijke oplossingen.

De  mondhygiëniste en de preventieassistente maken uw tanden professioneel schoon en verzorgen het tandvlees. Ook zo worden veel problemen voorkomen of  vroegtijdig opgelost.

De assistente helpt aan de stoel en regelt als gastvrouw voor u de meeste praktische zaken. Uw afspraak met de mondhygiëniste of preventieassistente combineert zij als u wilt efficiënt met een afspraak bij de tandarts.

Voor behandelingen van parodontoloog, orthodontist of kaakchirurg verwijzen we u door naar vertrouwde specialisten bij wie u in goede handen bent.

freek

freek

tandarts

bernadine

bernadine

mondhygiëniste

femmy

femmy

paropreventie-assistente

lutine

lutine

preventie-assistente